PALVELUHINNASTO

          Asunto-osakemuotoiset huoneistot:

  • Yksiöt: 2500 euroa sisältäen alv 24%
  • Kaksiot: 4000 euroa sisältäen alv 24%
  • Kolmiot: 5200 euroa sisältäen alv 24% tai 2,5% velattomasta myyntihinnasta, sis. alv 24% (huomioimme sinulle edullisemman vaihtoehdon).
  • 4h ja sitä suuremmat: 10000 euroa sisältäen alv 24% tai 2,5% velattomasta myyntihinnasta, sis. alv 24%. (huomioimme sinulle edullisemman vaihtoehdon).
  • Hintoihin lisätään lakisääteiset asiakirjakulut, kuitenkin enintään 120 euroa.
  • Kiinteistöt: 2,6% myyntihinnasta, minimipalkkio 3.100 euroa. Hintoihin sisältyy alv 24%. Lakisääteiset asiakirjakulut veloitetaan erikseen.

Varaa heti ilmainen hinta-arvio asunnostasi:

050 409 4050 tai asiakaspalvelu@asuntokumppanit.fi

OSTOAPU

 

Olet etsimässä kotia, mutta olet kiireinen, et ehkä ole paikkakuntalainen. Koet epävarmuutta suuressa hankinnassa. Ehkä olet ensi kertaa ostamassa omaa kotia tai ensi kertaa ostamassa toisenlaista kotia kuin nykyinen. Olet epävarma, kannattaisiko hakea kerrostaloasuntoa, rivitaloa vai jopa omakotitaloa. Et tunne pääkaupunkiseudun asuntomarkkinoita ja koet myös tarjonnan niin suureksi ja moninaiseksi, että aika ei riitä perehtymiseen.

Ostopalvelumme on uutta kiinteistövälitysmarkkinoilla Suomessa, mutta ei maailmalla. Käytämme hyväksi kaikkien kiinteistövälittäjien ja myyjien tietoja hakiessamme Sinulle sopivia kohteita. Ensin kartoitamme tarpeesi ja hintahaarukan. Tämän jälkeen käynnistämme etsimisen. Tarjoamme Sinulle ensin kolme kohdetta ja kuvaamme niiden erot. Jos olemme aivan hakoteillä, tarkennamme keskustelun kautta tarpeesi. Ostokohteita läpikäydessämme, pystymme myös arvioimaan kohteen hintatasoa. Kun olemme yhtä mieltä muutaman kohteen kiinnostavuudesta, sovimme käynnistä myyjän kanssa. Voimme tehdä myös niin, että teemme ennakkokäynnin muutamaan kohteeseen ja annamme näin lisäinfoa. Käynti kohteessa varmistaa myös sen, mitä kohteesta kannattaa tarjota. Mikäli päädyt haluamaan jotain kohdetta, teemme yhdessä sopivan tarjouksen. Samalla selvitämme ennen tarjouksen tekoa kohteen tarkemmat ominaisuudet – kunto, palvelut alueella, liikenneyhteydet ja vastaavat. Tarjousta tehtäessä selvitämme myös, milloin asunto vapautuu  ja miten rahoitus järjestetään. Ostopalvelumme eräs keskeinen etu on se, että olemme jatkuvasti ajan hermoilla asuntomarkkinoista. Seuraamme markkinaa tunti tunnilta ja pystymme näin kertomaan sinulle nopeasti uusista kohteista.