OTA YHTEYTTÄ: 050 4094050, asiakaspalvelu@asuntokumppanit.fi

OSTAMASSA

Kun ole ostamassa asuntoa, tulee esille monia kysymyksiä ja usein saattaa tuntua siltä, että pitäisi olla juristi, rakennusalan ammattilainen tai ekonomisti. Me asuntokaupan ammattilaiset olemme apunasi ohjaamassa sinua parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Asunnon etsintä

Oikean asunnon löytämiselle on useita eri teitä. Perinteinen tapa on, että kerrot meille millaista asuntoa olet etsimässä. Kun toiveittesi mukainen asunto löytyy omista myyntikohteistamme, ilmoitamme sinulle kohteesta ja pyydämme esittelyyn.

Uusi helpompi tapa löytää sopiva koti on tehdä kanssamme sopimus ja me etsimme asuntoa puolestasi markkinoilla olevista kohteista. Autamme sinua kaikissa ostoon liittyvissä asioissa aina ostotarjouksen tekemiseen ja kaupantekoon asti.

Esittelyt

Esittelyssä pääset kokemaan asunnon tunnelman ja tarkoituksenmukaisuuden. Viihtyisinkö täällä? Onko tarvetta remonttiin? Riittääkö säilytystilat? Meidän tehtävämme esittelyssä on antaa objektiivista tietoa ja ammattilaisen vastaukset mahdollisiin kysymyksiisi. Mitä enemmän on tietoa, sitä vankemmalla pohjalla olet päätöksenteon suhteen. Esittelyn jälkeen olemme yhteydessä asianosaisiin prosessin eteenpäin viemiseksi.

Tarjousneuvottelut

Kun olet ostopäätöksesi tehnyt, autamme sinua tarjouksen laatimisessa ja ostoehtojen muokkaamisessa.

Ostajan selonottovelvollisuus

Vaikka myyjällä ja mukana olevalla kiinteistönvälittäjällä on velvollisuus kertoa ostajalle myytävän kohteen kunnosta ja muista kaupan päättämiseen liittyvistä seikoista ja esitettävä tarvittavat asiakirjat. Kuitenkin ostajalla on velvollisuus tutustua ostettavan asunnon asiakirjoihin ja itse asuntoon ennen kauppaa. Tavallisesti ostaja ei voi vedota kaupan jälkeen sellaisiin seikkoihin, jotka ovat olleet havaittavissa tai ostaja on ollut tietoinen niistä ennen kauppaa. Valvomme, että ostajana olet tietoinen seikoista, jotka saattavat vaikuttaa ostopäätöksen tekoon.

Avoimuus asuntokaupassa on perusrunko, jonka varaan rakennamme toimintamme.