Varaa heti ilmainen hinta-arvio asunnostasi:

050 409 4050 tai asiakaspalvelu@asuntokumppanit.fi

KOTEJA KAIKILLE, VANKALLA AMMATTITAIDOLLA,

SUURELLA SYDÄMELLÄ

KOTEJA KAIKILLE

Kun olet ostamassa tai myymässä asuntoa, Asuntokumppanit on yhteistyökumppanisi. Käytämme hyväksi sähköisiä palveluja – Oikotie ja Etuovi. Pienen välittäjän moderni, aktiivinen ja intensiivinen työtapa yhdistettynä vakiintuneisiin kiinteistövälityksen periaatteisiin takaa turvallisen, joustavan ja avoimen osto- ja myyntitapahtuman. Pienenä toimijana pystymme räätälöimään palvelumme ja hinnoittelumme asiakkaan tarpeiden mukaan.

VANKALLA AMMATTITAIDOLLA

Kiinteistönvälitys on ammattilaisten työtä ja asiakkaalle tapahtuma on usein ainutlaatuinen kokemus. Vankan ammattitaitomme perustana on pitkä kokemus niin pienten kuin suurienkin kohteiden kaupassa. Laillistetun kiinteistövälittäjän pätevvys (LKV) on ammattitaidon perusta. Kun tarvitaan erityistä osaamista ydinosaamisemme lisäksi, verkostoidumme alan parhaiden osaajien kanssa (oikeudelliset kysymykset, rakentamiseen ja korjaamiseen liittyvät asiat jne). Näin pieni on suurta.

Pääkaupunkiseutu on ydinaluettamme. Espoo ja muu läntinen alue ovat erityistä osaamistamme. Käytämme hinnan määrittelyssä hyväksi viimeisiä tilastotietoja sekä paikallista osaamistamme. Pystymme näin varsin nopeastikin tarjoamaan asiantuntevaa taustatietoa kaupan teon perustaksi.

SUURELLA SYDÄMELLÄ

Pitkä kokemus kiinteistönvälittäjänä yhdistettynä monipuolisiin aikaisempiin työelämän tehtäviin antavat hyvän pohjan asiakkaan tarpeiden ymmärtämiselle. Olemme suurella sydämellä asiakkaan oikea käsi ja kaupanteon kätilö. Kaupanteossa on keskeistä, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä ja kokevat näin tehneensä hyvät kaupat.

PALVELUHINNASTOMME

  • Asunto-osakemuotoiset huoneistot:
  • Yksiöt: 2500 euroa sisältäen alv 24%
  • Kaksiot: 4000 euroa sisältäen alv 24%
  • Kolmiot: 5200 euroa sisältäen alv 24% tai 2,5% velattomasta myyntihinnasta, sis. alv 24% (huomioimme sinulle edulliseman vaihtoehdon).
  • 4h ja sitä suuremmat: 10000 euroa sisältäen alv 24% tai 2,5% velattomasta myyntihinnasta, sis. alv 24% (huomioimme sinulle edullisemman vaihtoehdon).
  • Hintoihin lisätään lakisääteiset asiakirjakulut, kuitenkin enintään 120 euroa.
  • Kiinteistöt: 2,6% myyntihinnasta, minimipalkkio 3.100 euroa. Hintoihin sisältyy alv 24%. Lakisääteiset asiakirjakulut veloitetaan erikseen.